Geef uw huis de aandacht die het verdient

0
3835

Uw huis is uw kostbaarste bezit, waar u zuinig op bent. Waar u trots op bent en graag uw vrije tijd doorbrengt. Alle reden dus om goed voor uw huis te zorgen. Goed schilderwerk is daarbij een belangrijke randvoorwaarde op uw huis in optima forma te houden. Bij Bakker Meesterschilders uit Laren kunt u er zeker van zijn dat uw binnen- en schilderwerk en daarmee uw woning, in goede en betrouwbare handen is.

Schilderen is volgens meesterschilder Henk Bakker zowel een kunst als een vak. Een vak dat hij al sinds 1985 zonder één dag te missen met veel liefde en passie uitoefent. “Schilderen vraagt kennis van materialen, een neus voor kwaliteit, gevoel voor trends en oog voor details. De titel meesterschilder krijg je dan ook niet zomaar. Alleen schildersbedrijven die zich onderscheiden door continu vakwerk van hoog niveau, mogen zich meester noemen”, aldus Henk. Daarnaast is het bedrijf VCA-gecertificeerd en Betere Schilder. Stuk voor stuk keurmerken waarmee Henk en zijn team zich graag identificeren. “Onze passie is het om uw woning, zowel buiten als binnen, op vakkundige en veilige wijze te voorzien van de juiste uitstraling, welke bijdraagt aan uw woongenot en waardevermeerdering van uw pand.”

BELANG GOED SCHILDERWERK

Het is daarbij wel belangrijk om te investeren in professioneel én vakkundig schilderwerk. Goed schilderwerk beschermt en zorgt ervoor dat hout en stucwerk langer mee gaat en beschermd is tegen slijtage. Wat weer ten goede komt aan de waarde van uw woning. Vakkundig schilderwerk is volgens Henk geen cosmetische camouflage maar pure noodzaak, in ieder geval voor het buitenwerk. Dat vraagt om een combinatie van hoogwaardige materialen en onberispelijk vakwerk. “Het onderhoud aan het schilderwerk wordt in de praktijk echter vaak te lang uitgesteld”, aldus Henk. Eigenlijk moet het buitenschilderwerk om de vijf tot zeven jaar een grote beurt krijgen. Weer, wind en zon werken immers constant in op de verflagen. “U kunt bij ons terecht voor zowel eenmalig schilderwerk en -onderhoud, als voor een meerjarenonderhoudsplan.” Volgens Henk is het daarbij van belang om ook de binnenzijde van kozijnen, ramen en deuren bij het onderhoud te betrekken. Het goed ventileren van de woning en het tijdig laten verhelpen van gebreken kan immers veel vochtproblemen en problemen aan het verfsysteem voorkomen. Op basis van een inspectie van het schilderwerk en de ondergrond ontvangt u een offerte voor een eerste grondige schilderbeurt met daarbij een meerjaren-onderhoudsplan en een rapportage van de huidige staat van onderhoud. Het gaat hierbij om maatwerk, want ieder huis is uniek. “Factoren als de staat van onderhoud, de ondergrond, weersinvloeden, woongedrag, kleurwensen enzovoort kunnen van invloed zijn op de benodigde aanpak en uitvoering.”

KWALITEIT HOOG IN HET VAANDEL

Henk en zijn collega’s hebben kwaliteit hoog in het vaandel. Dit betekent niet alleen dat ze gebruik maken van hoogwaardige materialen, maar ook dat ze u van A tot Z kunnen ontzorgen. U hoeft bij wijze van spreken alleen uw huissleutel achter te laten en op vakantie te gaan. Bij terugkomst is al uw schilderwerk buiten en binnen uitgevoerd, zijn de ramen gelapt en is alles stofzuigerschoon en netjes achtergelaten.

INTERESSE?

Bent u op zoek naar de betrouwbare en gecertificeerde vakman voor uw huis of bedrijfspand in het Gooi en omstreken, of uw onroerend goed in het buitenland. Of heeft u behoefte aan kleuradvies neem dan contact op met Henk Bakker Meesterschilders. Wacht niet tot uw houtwerk zichtbaar is aangetast en voorkom onnodig hoge onderhoudskosten.

Bakker Meesterschilders
‘t Paadje 19, Laren
T. 035-6915696
www.bakkermeesterschilders.nl

Fotografie: Nico Brons