Heerlijk thuis barbecueën zonder afwas en gratis thuisbezorgd!

0
4164

Een feestje, thuis, op de zaak of bij de vereniging? BBQenzo verzorgt uw feestje compleet met drank en meubilair. Het bedrijf onderscheidt zich bovendien door een all-in service en dagverse kwaliteitsproducten tegen een scherpe prijs. En dat al vanaf vier personen. Daarnaast behoren tapas, gourmet, pizzaretta, dranken en partyverhuur tot de mogelijkheden, zodat u elk seizoen een beroep op BBQenzo kunt doen.

BBQenzo.nl is een succesvolle franchiseformule met meerdere vestigingen in Nederland. Sinds november 2013 kunnen ook bewoners van Amsterdam en de Gooi- en Vechtstreek van de all-in service van dit bedrijf gebruik maken. Volgens Kenneth Reumerman is all-in ook echt all-in. Van een professionele gasbarbecue of gourmetstel tot servies, bestek en barbecuegereedschap. “Bovendien bezorgen wij gratis in de Gooi- en Vechtstreek. En ook de afwas gaat na afloop mee terug”, vult zijn collega Patrick Vermeulen aan. “All-in service tegen een vooraf afgesproken prijs, dat is BBQenzo.nl.”

Kenneth en Patrick hebben de afgelopen jaren in de evenementenbranche en horecasector ervaring opgedaan en toen hun paden elkaar kruisten, wisten ze dat ze ooit samen een eigen bedrijf zouden opstarten. Na een uitgebreide oriëntatie besloot het tweetal als franchisenemer van de BBQenzo-formule aan de slag te gaan. “We hadden een goed gevoel bij deze formule en kunnen bovendien onze eigen expertise en ervaring goed inzetten.”

Unieke formule

Volgens Kenneth is er in deze regio veel vraag naar een all-in concept om lekker met z’n allen onder gemoedelijke omstandigheden te genieten van een barbecue. “We geven graag een feestje, maar de voorbereidingen vergen veel aandacht. Welke salades voeg ik toe en in welke hoeveelheid? Heb ik wel genoeg vlees en voldoende variatie? Daarnaast zijn de sporen van een goed barbecuefeestje zichtbaar en de berg afwas die u aan blijft staren, zal toch een keer gedaan moeten worden”, legt Kenneth uit. Bij BBQenzo.nl hoeft u zich daarover geen zorgen te maken. U krijgt immers alle benodigde spullen in bruikleen. En naderhand neemt één van de bezorgers alles weer retour. Voor u geen ommekijken naar dus.

Dagverse producten

Gemak en ontzorgen staan bij alles centraal. “Wij werken alleen met vaste leveranciers en dagverse producten en alles wordt in-house door ons eigen team bereid. En omdat wij volgens vaste procedures en recepten werken smaakt een satéetje hier net zo als bij onze collega’s in Noord-Brabant”, legt Patrick uit. “Bovendien kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen. Voor en tijdens uw feest. Wij leveren namelijk alles in goed afgesloten koelboxen. Dus ook tijdens de zomerse, zonnige dagen hoeft u geen extra koelkast te regelen om het vlees en vis koel te houden.”

Wilt u komende zomer heerlijk genieten van een barbecue zonder alle bijkomende rompslomp? Wilt u dagverse kwaliteitsproducten en gedegen advies? Dan bent u bij de jongens van BBQenzo Amsterdam aan het juiste adres. Bestel online of bel voor een advies op maat.

Barbecuetips

  • Zorg voor een emmer water in de buurt
  • Zet de barbecue op een stevige onbrandbare ondergrond en zet de gasfles rechtop naast de barbecue.
  • BBQenzo.nl levert BBQ-tangen mee, zodat u niet met een vork in het vlees hoeft te prikken. Hierdoor droogt het vlees niet uit.
  • Bestrijk het vlees op het rooster regelmatig met olie, zo blijft het vlees sappiger.
  • Strooi vooraf geen zout op het vlees. Er verschijnt vocht, dat het bruin worden bemoeilijkt.
  • Leg het vlees op de barbecue en laat het rustig garen.
  • Zet de barbecue niet te hard.
  • Geef het vlees de tijd om bruin te worden; teveel om en om draaien is niet goed.
  • Let op met kinderen, de barbecues worden heet.
  • Geniet samen met familie en vrienden van een heerlijke, compleet verzorgde barbecue.

BBQenzo.nl
T. 0800-2008
www.bbqenzo.nl

Fotografie: Nico Brons