GreenYourself met groene smoothies

0
3484

Laten we eerlijk zijn. We leggen de lat soms gewoon veel te hoog. We willen alles: werken, sporten, een superpartner zijn, vakanties, kinderen en een leuk sociaal leven. Onze agenda zit vol en we voelen ons vaak moe. Wil je goed in je vel zitten, dan is het nodig zo nu en dan een moment van rust en bezinning te creëren. Kom nu volledig tot rust en tank vitaliteit tijdens een unieke Vitale Voeding workshop van GreenYourself in de prachtige en inspirerende setting van landgoed Jagtlust.

De Vitale Voeding workshop die plaatsvindt op het monumentale landgoed Jagtlust is bedoeld om bewustzijn en voeding beter bij elkaar te brengen, zodat het makkelijker en leuker wordt om te kiezen voor voeding die je lichaam opbouwt. Na een informatief gedeelte waarin je heldere uitleg krijgt over je huidige voedingspatroon, ga je zelf of in groepjes aan de slag in de biologische moestuin. Je oogst zelf groente en kruiden om jouw persoonlijke groene smoothie te maken. Je leert wat er zo bijzonder is aan een groene smoothie en hoe je dit blijvend toepast in je dagelijkse eetpatroon Naast smoothies maak je ook andere gezonde gerechten met de hogesnelheidsblender. Denk eens aan een heerlijke soep vol vitaliteit met verse tomaten en paprika. De workshop wordt afgesloten met een lichte lunch waarbij je alle gerechtjes kunt proeven.

EENVOUDIG

Misschien zijn groene smoothies nu nog nieuw voor je, maar geloof me, na deze fantastische workshop wil je niet meer anders. De combinatie van vers fruit en groene bladgroenten geeft een verrukkelijke en voedende drank. En tijdens deze workshop heb ik ook geleerd hoe ik dit thuis zelf kan doen. Kies wat je voorhanden hebt in je tuin of koelkast en maak je eigen unieke groene smoothie binnen twee minuten. Ga je liever eerst op zeker, vraag dan het GreenYourself receptenboekje gratis aan via de website. Het is overigens wel aan te raden om een hogesnelheidsblender aan te schaffen, want je proeft echt het verschil met een standaard huis-, tuin- en keukenblender. Het is even een uitgave, maar het is de beste investering in je gezondheid die je kunt doen. Dus, zet nu de eerste stap naar vitaliteit en meld je op www.greenyourself.nl aan voor een unieke health experience.

DE MOESTUIN VAN JAGTLUST

In ‘s-Graveland ligt een tot kort vergeten moestuin met monumentale kassen, een veldschuur en een orangerie. Ze maken deel uit van het historische landgoed Jagtlust, dat lang in bezit was van de Amsterdamse patriciërsfamilie Six en nu in eigendom is van Natuurmonumenten. In 2013 werd de overwoekerde moestuin opnieuw in cultuur gebracht. In de groentetuin bevinden zich langgerekte groentebedden waarin gewassen volgens een meerjarig plan worden geteeld en geoogst volgens de principes van de biologische tuinbouw.

HOGESNELHEIDSBLENDER

De lekkerste en gezondste Groene Smoothies maak je met een hogesnelheidsblender, bijvoorbeeld de blender van Bianco die Duitse degelijkheid combineert met Italiaans design. Door het hoge aantal rotaties per minuut (meer dan 30.000) komen alle gezonde stoffen, met name het chlorofyl, maximaal vrij zodat je lichaam er direct profijt van heeft. Door de kracht van de motor en de 6 messen van Japans edelstaal, gebeurt dit zo snel dat er minimale oxydatie optreedt en de vitale voedingsstoffen maximaal behouden blijven. Bovendien maakt een Bianco hogesnelheidsblender alle bestanddelen (zelfs avocado pitten en bevroren fruit) écht glad waardoor de smoothie lekker smaakt. Gevolg: meer vitaliteit en een stralender huid!

KRACHT VAN PUUR NATUUR

GreenYourself is een initiatief van vitaliteitscoach Brenda Bas en gaat over de kracht van puur natuur. Je daarmee verbinden maakt je gezond en sterk. Het is bereikbaar voor iedereen en het is nog leuk om te doen ook. Of je nu zelf groente gaat verbouwen in je tuin, of op je balkon of dakterras, óf je bezoekt een lokale markt met biologisch groente en fruit. Merk hoeveel voldoening het geeft als je mooie, verse produkten hebt gevonden waar de energie van af straalt. Energie bestemd voor jou!

GreenYourself
www.greenyourself.nl