De Huis Stylist voor een compleet interieuradvies

0
3501

U bent uniek en u wilt dit ook in uw interieur tot uitdrukking brengen. Binnen het brede assortiment aan wand, vloer- en raambekleding van De Huis Stylist vindt u precies wat u zoekt voor de inrichting die bij u past. Maar de binnenhuisadviseurs van De Huis Stylist gaan veel verder en ondersteunen u ook bij het maken van een realistisch interieurplan. In de showroom of bij u thuis.

Als u populaire televisieprogramma’s moet geloven, dan kan bijna iedereen zich tegenwoordig stylist noemen. Om uw woning goed opnieuw in te richten is er volgens Patrick Vos van De Huis Stylist veel meer nodig dan een grote tas met kaarsen, kandelaars en kussens. “Het opnieuw stylen van je interieur vraagt om meer dan een nieuw vloerkleed en een bosje bloemen”, aldus Patrick. “Bij De Huis Stylist gaan we verder. Onze binnenhuisadviseurs ondersteunen je bij het maken van een realistisch interieurplan. Je deelt je wensen en samen bekijken we wat er wel en niet mogelijk is voor de inrichting. Zo komen we tot een stijl, kleurgebruik en indeling van het interieur die helemaal bij je passen.” Daarbij werken Patrick en zijn team samen met unieke bedrijven in de regio.

ADVIES AAN HUIS

Voor een aanvullend gesprek en het opnemen van de maten komen de adviseurs van De Huis Stylist graag bij u thuis langs. “Nadat wij de verdeling van de ruimtes en de huidige inrichting hebben bekeken, leveren wij een aangepast interieuradvies. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij inschatten wat de realistische mogelijkheden van de ruimtes zijn”, legt Patrick uit. “Om je inrichting op te frissen hoef je overigens niet alle meubels weg te doen. Een restyling naar de laatste trends en met gebruik van de duurste materialen en merken kan namelijk een kostbare aangelegenheid zijn. Uiteraard zijn wij je ook van dienst bij een gedeeltelijke restyling. Je behoudt bijvoorbeeld (een deel van) de meubels. Door de meubels anders op te stellen en de kleuren aan te passen is het mogelijk je woning een frisse, nieuwe look te geven.”

INTERIEURSPECIALISTEN

De Huis Stylist is al ruim 87 jaar aan de Kerklaan in Hoogland (regio Amersfoort) gevestigd. Ooit begonnen als dorpswinkel in textiel en in de jaren daarna uitgebreid en doorgegroeid tot dé regionale specialist in vloer-, raam- en wandbekleding. In 2009 heeft Patrick het toenmalige ‘Van Lunteren Woningstoffering’ overgenomen en een nieuwe naam aangemeten die meer de lading dekt. “Het begrip woningstoffering heeft een beetje een ‘stoffig’ imago”, glimlacht Patrick. “Bovendien gaat het tegenwoordig om veel meer dan een tapijtje of een gordijntje. Wij ondersteunen onze klanten van A tot Z in het maken van de keuze voor de inrichting die bij hen past. We begeleiden onze klanten bij het vinden van balans in de inrichting. Samen maken we een totaaloverzicht, waardoor de consequenties van keuzes duidelijker worden. De klant maakt op deze manier betere keuzes en de inrichting wordt een mooi geheel.” Patrick denkt graag ‘out-of-the-box’ en haalt voldoening in het verrassen van de klant met alternatieven en mogelijkheden waaraan men nog niet heeft gedacht. Daarbij gaat hij complexe situaties vooral niet uit de weg. “Voor mij en mijn collega’s is iedere klant en elke opdracht uniek, elk interieur een gewilde uitdaging die wij graag met plezier samen met je aangaan!”

De Huis Stylist
Kerklaan 18, Hoogland
T. 033-4801379
www.de-huis-stylist.nl

Fotografie: Nico Brons