Nesselande Living editie 45 (september 2018)

VOORWOORD HET LIFESTYLEMAGAZINEVOORROTTERDAM-NESSELANDEENOMGEVING NESSELANDE Jaargang 12 - editie 45 - SEPTEMBER 2018 ‘Interviewmet Jörgen Raymann’ Column Made in China 2025 Culinair Een culinaire tijdreis met mosselen Lifestyle Bastian Antoni: Nieuw Zwitsers horlogemerk van Nederlandse bodem N og even en de prachtige herfstkleuren zullen de natuur verrassen. De ochtenddauw in de spinnenwebben zorgt voor een sfeervol begin van de dag. Juist in de herfst is er genoeg te doen in de tuin, die voorbereid moet worden op onstuimig weer. Rex Magazines biedt u 15 tips om uw tuin in optima forma te krijgen. Arjan Klaver heeft een exclusief interview met Jörgen Raymann. De stamboom van Jörgen Raymann vertoont een verscheidenheid aan Europese, Aziatische, Amerikaanse en Afrikaanse takken en twijgen. In zijn nieuwe theaterproductie ‘Schudden aan die Boom’ geeft hij antwoord op de vraag of hij voldoet aan de vooroordelen en eigenschappen die zijn voorouders worden toegedicht. Maar de productieve Raymann geeft komend theaterseizoen met ‘Save the Earth’ ook antwoorden op ruimtelijke observaties en prangende kwesties. Het nieuwe Zwitserse horlogemerk Bastian Antoni presenteert zijn eerste horlogemodel: TURBULENT. De eigenzinnig vormgegeven 45millimeter horlogekast in geborsteld staal en de opengewerkte wijzerplaat maken dit belangrijkste sieraad voor de man een robuuste eye-catcher. Voor Zwitserse begrippen is het hiernaast scherp geprijsd en vormt zo een interessante keuze in het middenprijssegment van automatische horloges onder de duizend euro. U bent uniek en u wilt dit ook in uw interieur tot uiting brengen. Interieurwinkel Divano & Divani DUE biedt een veelvoud aan inspiratie op het gebied van design meubilair, woningstoffering en woonaccessoires. Dompel u onder in de uitstraling van hoogstaande Duitse en Italiaanse meubelmerken en kwalitatieve accessoires van Europese bodem. Wonen is genieten bij deze eigenzinnige interieurzaak in Capelle aan den IJssel. Culinair Neerlandica Christianne Muusers dook weer in de kookboeken van weleer voor een historisch recept. Ditmaal mosselen. Als de R in de maand zit, begint het mosselseizoen. Althans, dat was vroeger zo; tegenwoordig kun je ze dankzij koeltransporten en verbeterde opslagtechnieken het hele jaar door eten. Maar is het niet veel leuker om de seizoenen aan te houden? Vier de komst van de herfst met een grote pan vers gekookte mosselen. Probeert u het recept ook uit? Dit en nog veel meer treft u aan in deze najaarseditie van Nesselande Living. Wij wensen u eindeloos veel leesplezier. Patrick de Koning ABONNEMENT Belangstellenden voor Nesselande Living die een nee-sticker voor reclame op de brievenbus hebben of die buiten het aangegeven versprei- dingsgebied wonen, kunnen zich een jaar abonneren op dit magazine door € 15,– over te maken op reke- ning 60.98.31.275 ten name van Rex Support BV te Rotterdam onder vermelding van Nesselande Living en het afleveradres. DIGITAAL Wilt u de Nesselande Living ook digi- taal ontvangen, stuur dan een e-mail naar info@rexmagazines.nl en u zult na verschijning van iedere editie een link ontvangen naar de digitale online versie. Beste lezer, Met gepaste trots presenteren wij u de vijfenveertigste editie van Nesselande Living, speciaal gemaakt voor inwoners van Rotterdam- Nesselande en Nieuwerkerk aan den IJssel. NESSELANDE Living 5

RkJQdWJsaXNoZXIy MTg1NTg0