Nesselande Living editie 43 (maart 2018)

VOORWOORD HET LIFESTYLEMAGAZINEVOORROTTERDAM-NESSELANDEENOMGEVING NESSELANDE Jaargang 12 - editie 43 - MAART 2018 ‘Interviewmet Lex Harding’ Column Fake it till you make it! Culinair Verrassingseieren Health & Wellness Rhassoul, de natuurlijke reiniging LEZERSACTIE MAAK KANS OP BOBIKE KINDERZITJE D e lente staat voor de deur en dan krijgen we automatisch zin omnaar buiten te gaan. Lekker met het gezin erop uit trekken op een mooie lentedag. Samen op de fiets, genieten van de frisse buitenlucht en ondertussen ben je ook nog gezond en verantwoord bezig. Bobike heeft haar Exclusive fietszitjes speciaal ontworpen voor ouders die er graag op uit trekken met hun kinderen. Doe mee met de winactie en maak kans op een gratis Bobike kinderzitje. Arjan Klaver heeft een exclusief interview met Lex Harding. Muziek. Daar draaide het om in het leven van Lodewijk den Hengst die vijftig jaar geleden bij Radio Dolfijn op het zendschip Laissez Faire begon. Nadat kort daarop Radio Dolfijn een naam- en formatwijziging onderging in Radio 227, veranderde hij zijn naam in Lex Harding. Het is voor velen niet meer weg te denken: een goede smartphone, een luxe auto en het ideale wooncomfort. Met als gevolg nooit genoeg kastruimte en vaste lasten die de pan uit rijzen. De tegendraadse trend back to basic is niet simpelweg een budgetkeuze, maar omvat ook een complete levensstijl. En dat maakt familie Eikhoudt duidelijk! Ze leven zero-waste. Zo naait Nadia Eikhoudt zelf toilet- en billendoekjes en heeft ze in haar garderobe genoeg aan drie shirts. Binnenkort gaat het gezin nog een stap verder. Ze gaan wonen in een Tiny House. Culinair Neerlandica Christianne Muusers dook weer in de kookboeken van weleer voor een historisch recept voor gevulde eieren. Deze bijzondere gevulde eieren staan niet alleen mooi op de paastafel, ze doen het ook goed als bijzonder voorgerechtje bij een etentje. Het recept komt uit de achttiende eeuw. Het staat in meerdere kookboeken, en werd ook in minstens één kookschrift opgeschreven. Over de manier van opdienen zwijgt het recept. Moesten de eters de eieren aan tafel pellen zodat ze zelf de verrassende inhoud ontdekten, of lagen de eieren gepeld en wel in de saus? Ervaar het zelf. Dit en nog veel meer treft u aan in deze voorjaarseditie van Nesselande Living. Wij wensen u eindeloos veel leesplezier. Patrick de Koning Hoofdredactie Nesselande Living ABONNEMENT Belangstellenden voor Nesselande Living die een nee-sticker voor reclame op de brievenbus hebben of die buiten het aangegeven versprei- dingsgebied wonen, kunnen zich een jaar abonneren op dit magazine door € 15,– over te maken op reke- ning 60.98.31.275 ten name van Rex Support BV te Rotterdam onder vermelding van Nesselande Living en het afleveradres. DIGITAAL Wilt u de Nesselande Living ook digi- taal ontvangen, stuur dan een e-mail naar info@rexmagazines.nl en u zult na verschijning van iedere editie een link ontvangen naar de digitale online versie. Beste lezer, Met gepaste trots presenteren wij u de drieënveertigste editie van Nesselande Living, speciaal gemaakt voor inwoners van Rotterdam- Nesselande en Nieuwerkerk aan den IJssel. NESSELANDE Living 5

RkJQdWJsaXNoZXIy MTg1NTg0