Lansingerland Living editie 32 (september 2018)
VOORWOORD HET LIFESTYLEMAGAZINEVOOR LANSINGERLANDENOMGEVING LANSINGERLAND Jaargang 9 - editie 32 - SEPTEMBER 2018 ‘Interviewmet Jörgen Raymann’ Column Made in China 2025 Culinair Een culinaire tijdreis met mosselen Lifestyle Bastian Antoni: Nieuw Zwitsers horlogemerk van Nederlandse bodem M et bijna 40 jaar ervaring in de meubel- en interieurbouw bent u bij Van Ruiven in Berkel en Rodenrijs aan het goede adres voor al uw wensen op het gebied van uw interieur. Interieurontwerper Marcel van Ruiven en zijn creatieve team maken maatwerk meubelen voor zowel particulieren als bedrijven geheel volgens uw wensen. De gebruikte materialen worden met zorg uitgekozen. Duurzaamheid en kwaliteit staan hierbij bovenaan. Van Ruiven...where design meets perfection... Arjan Klaver heeft een exclusief interview met Jörgen Raymann. De stamboom van Jörgen Raymann vertoont een verscheidenheid aan Europese, Aziatische, Amerikaanse en Afrikaanse takken en twijgen. In zijn nieuwe theaterproductie ‘Schudden aan die Boom’ geeft hij antwoord op de vraag of hij voldoet aan de vooroordelen en eigenschappen die zijn voorouders worden toegedicht. Maar de productieve Raymann geeft komend theaterseizoen met ‘Save the Earth’ ook antwoorden op ruimtelijke observaties en prangende kwesties. Het nieuwe Zwitserse horlogemerk Bastian Antoni presenteert zijn eerste horlogemodel: TURBULENT. De eigenzinnig vormgegeven 45 millimeter horlogekast in geborsteld staal en de opengewerkte wijzerplaat maken dit belangrijkste sieraad voor de man een robuuste eye-catcher. Voor Zwitserse begrippen is het hiernaast scherp geprijsd en vormt zo een interessante keuze in het middenprijssegment van automatische horloges onder de duizend euro. Culinair Neerlandica Christianne Muusers dook weer in de kookboeken van weleer voor een historisch recept. Ditmaal mosselen. Als de R in de maand zit, begint het mosselseizoen. Althans, dat was vroeger zo; tegenwoordig kun je ze dankzij koeltransporten en verbeterde opslagtechnieken het hele jaar door eten. Maar is het niet veel leuker om de seizoenen aan te houden? Vier de komst van de herfst met een grote pan vers gekookte mosselen. Probeert u het recept ook uit? Dit en nog veel meer treft u aan in deze najaarseditie van Lansingerland Living. Wij wensen u eindeloos veel leesplezier! Patrick de Koning Hoofdredactie Lansingerland Living ABONNEMENT Belangstellenden voor Lansingerland Living die een nee-sticker voor reclame op de brievenbus hebben of die buiten het aangegeven versprei- dingsgebied wonen, kunnen zich een jaar abonneren op dit magazine door € 15,– over te maken op reke- ning 60.98.31.275 ten name van Rex Support BV te Rotterdam onder vermelding van Lansingerland Living en het afleveradres. DIGITAAL Wilt u de Lansingerland Living ook digitaal ontvangen, stuur dan een e-mail naar info@rexmagazines.nl en u zult na verschijning van iedere editie een link ontvangen naar de digitale online versie. Beste lezer, Met gepaste trots presenteren wij u de tweeëndertigste editie van Lansingerland Living, speciaal gemaakt voor inwoners van Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk en Bergschenhoek. LANSINGERLAND Living 5
RkJQdWJsaXNoZXIy MTg1NTg0