Gooi- en Vechtstreek Living editie 21 (voorjaar 2020)

VOORWOORD Jaargang 06 - editie 21 - LENTE 2020 GOOI- EN VECHTSTREEK LIVING HET LIFESTYLEMAGAZINEVOORDEGOOI-ENVECHTSTREEK ‘Interviewmet het trio Kraak & Smaak’ Column Nul komma nul Buitenleven Op blote voeten het bos in Culinair Ravioli voor de lente ‘ Nul komma nul’ kopte De Telegraaf nog niet zo lang geleden. Het NOS-journaal vond het eveneens de moeite waard om over de lage rente op de spaarrekening te berichten. Het mag duidelijk zijn, het feit dat de spaarrente voor de meesten nu echt gezakt is naar nul en lager houdt de gemoederen behoorlijk bezig. Natuurlijk zat dat er al een tijdje aan te komen en ook al heeft een deel van politiek Den Haag getracht het tegen te houden. Spaarder ontvangt geen enkele rentevergoeding meer op hun spaargeld. Mensen met veel geld op de rekening moeten daar zelfs voor betalen. Is dit een tijdelijk verschijnsel of moeten spaarders serieus rekening houden met (nog) erger in de toekomst? Lees meer in de column van Martine Hafkamp. De beroemde oneliner ‘dit is een goed stel, hoor’ die Theo Reitsma op het EK voetbal in ’88 uitte, zou ook moeiteloos opgaan voor het Nederlandse producertrio Kraak & Smaak. Ze gaan zoals het wordt genoemd ‘met een opzwepende mix van elektronische funk, samplesenbreakbeatsals future funk’ door hetmuziekleven. Of... “Het kan zomaar zijn dat we volgend jaar een CD uitbrengen met soundtrackachtige jazz.” Onze reporter Arjan Klaver gaat in gesprek met het trio Kraak & Smaak. Unboring the Future. Dit is de visie van Peugeot en gericht op een toekomst waarin saaiheid nooit onderdeel zal zijn van haar DNA. Een opwindende toekomst met een maximale keuzevrijheid wat betreft de carrosserievorm, het aandrijftype en de rijvorm. De ultieme sportieve en comfortabele rijbeleving begint bij Nefkens Naarden. Wie na een dagjewandelen in de Soester duinen op zoek is naar een goed restaurant, is bij Eetvilla Van den Brink in Soest aan het juiste adres. Bij deze historische villa met een warme en huiselijke sfeer draait namelijk alles om kwaliteit en gastvrijheid. Heerlijk dineren met een goed glas wijn of lekker een kleine hap met een verfrissend drankje nuttigen. Het kan hier allemaal. Je kunt hier heerlijk eten in een ontspannen, vriendelijke, stijlvolle en intieme sfeer. De keuken werkt uitsluitend met dagverse en seizoensgebonden producten. Laat u verwennen in deze culinaire villa. Heerlijk is het om op zacht mos te lopen. Bijzonder om zand, kiezels en houtsnippers onder je voetzolen te voelen. Blootvoets lopen is bovendien gezond. Dus schoenen uit en op naar het blotevoetenpad! Dit en nog veel meer treft u aan in deze zomereditie van Gooi- en Vechtstreek Living. Wij wensen u eindeloos veel leesplezier! Patrick de Koning Hoofdredactie Gooi- en Vechtstreek Living ABONNEMENT Belangstellenden voor Gooi- en Vechtstreek Living die een nee-sticker voor reclame op de brievenbus hebben of die buiten het aangegeven versprei - dingsgebied wonen, kunnen zich een jaar abonneren op dit magazine door € 15,– over te maken op rekening NL13ABNA0609831275 ten name van Rex Support BV te Rotterdam onder vermelding van Gooi- en Vechtstreek Living en het afleveradres. DIGITAAL Wilt u de Gooi- en Vechtstreek Living ook digitaal ontvangen, stuur dan een e-mail naar info@rexmagazines.nl en u zult na verschijning van iedere editie een link ontvangen naar de digitale online versie. Beste lezer, Met gepaste trots presenteren wij u de eenen - twintigste editie van Gooi- en Vechtstreek Living, speciaal gemaakt voor inwoners in deze regio. GOOI- EN VECHTSTREEK Living 5

RkJQdWJsaXNoZXIy MTg1NTg0