Gooi- en Vechtstreek Living editie 14 (juni 2018)

VOORWOORD Jaargang 04 - editie 14 - JUNI 2018 GOOI- EN VECHTSTREEK LIVING HET LIFESTYLEMAGAZINEVOORDEGOOI-ENVECHTSTREEK ‘Interviewmet Jandino Asporaat’ Column Niet iedere ‘trend is your friend’ Culinair Twee zomerse toetjes Buitenleven Het ‘Nieuwe Varen’ met de Qrafter loungeboot LEZERSACTIE MAAK KANS OP FAMILIETICKETS VOOR ‘JURASSIC KINGDOM’ W il jij deze zomer ook genieten op het water? Lekker met vrienden een dagje genieten van de Zevenhuizerplas of de Loosdrechtse Plassen? Dan ben je bij Qrafter aan het juiste adres. Op deze innovatieve terrasboot kun je met maar liefst 15 mensen loungen, chillen op het zonnedek of pootjebaden achterop het zwemplateau. Dit alles onder het genot van een heerlijk drankje of een compleet verzorgde BBQ. Dit is het nieuwe varen en wij vinden dat jij dit moet ervaren!. Arjan Klaver heeft een exclusief interview met Jandino Asporaat. Muziek. Volgens juf van ‘t Hof kon Jandino Asporaat een rol niet aan in de afscheidsmusical van de basisschool. In plaats daarvan stond hij tijdens de hele opvoering als een verklede dokter op een banjo zonder snaren te spelen. Kortgeleden stond hij na de voorstelling in Barneveld oog in oog met de juf. “Zij had die avond gelachen en genoten. Ze was blij dat het toch goed met me is gekomen.” In de 18e eeuw riep de Britse schrijver Samuel Jonhnson: ‘When a man is tired of London, he is tired of life’. Dat klopt nog steeds. Want moe van Londen word je nooit. Wandel maar eens mee. Onze reizende reporter Ruud Slagmolen neemt ons mee langs 27 bezienswaardigheden in Londen. Culinair Neerlandica Christianne Muusers dook weer in de kookboeken van weleer voor een historisch recept. Ditmaal met perziken en abrikozen. Perziken en abrikozen zijn echt zomerfruit, maar in Nederland moet je geluk hebben om ze uit eigen tuin te kunnen oogsten. Sinds de uitvinding van het inmaken van voedsel in blik in de negentiende eeuw kunnen deze vruchten ook buiten het seizoen worden geserveerd. Zelfs de beroemde Franse kok Auguste Escoffier gebruikte ze. Probeert u het recept ook uit? Dit en nog veel meer treft u aan in deze zomereditie van Gooi- en Vechtstreek Living. Wij wensen u eindeloos veel leesplezier! Patrick de Koning Hoofdredactie Gooi- en Vechtstreek Living ABONNEMENT Belangstellenden voor Gooi- en Vechtstreek Living die een nee-sticker voor reclame op de brievenbus hebben of die buiten het aangegeven versprei- dingsgebied wonen, kunnen zich een jaar abonneren op dit magazine door € 15,– over te maken op rekening NL13ABNA0609831275 ten name van Rex Support BV te Rotterdam onder vermelding van Gooi- en Vechtstreek Living en het afleveradres. DIGITAAL Wilt u de Gooi- en Vechtstreek Living ook digitaal ontvangen, stuur dan een e-mail naar info@rexmagazines.nl en u zult na verschijning van iedere editie een link ontvangen naar de digitale online versie. Beste lezer, Met gepaste trots presenteren wij u de veer- tiende editie van Gooi- en Vechtstreek Living, speciaal gemaakt voor inwoners in deze regio. GOOI- EN VECHTSTREEK Living 5

RkJQdWJsaXNoZXIy MTg1NTg0