Sta jij stevig?

Pranamarins, de houdingtherapeut!

0
1835
Pranamarina - Sta jij stevig?

Wist jij dat 99,9% van de mensen scheef staat? Hoofd? Schouders? Rug? Heupen? Benen? Voeten? Je kunt iemand zijn of haar levenservaring aflezen aan de lichaamshouding. Op basis van ervaring ben ik er dan ook van overtuigd dat veel van onze klachten samenhangen met scheefstand in het lichaam. En die scheefstand is eenvoudig op te meten en op te lossen.

Wanneer onze lichaamshouding optimaal is, heeft dit ten eerste een enorm positief effect op onze doorbloeding en de werking van ons zenuwstelsel. Zodoende is het lichaam in staat om ontzettend veel klachten zelf op te lossen. Bovendien is de ervaring dat naarmate jouw lichaamshouding verandert ook de manier verandert waarop je omgaat met mensen en situaties.

Het verhelpen van scheefstand in de eerste twee nekwervels, de atlas en draaier kan al een oplossing zijn voor huilbaby’s, kinderen met het kiss-syndroom, migraine, hoofdpijn, nekklachten en klachten elders in het lichaam. Daarbij zijn er al veel positieve ervaringen met het oplossen van tinnitus, oftewel oorsuizen. Ook scheefstand in nek – en rugwerkvels kan worden opgelost, waardoor klachten als whiplash, hernia, scoliose, een bolle rug of holle rug in zijn geheel kan verdwijnen.

Scheefstand in de heupen kan soms wel 3 cm zijn. Door deze scheefstand op te lossen verdwijnen vaak klachten als spit, ischias, bekkeninstabiliteit en uitstralende zenuwpijn naar de benen. Verder zijn ook rusteloze benen, achillespeesklachten en blessures heel goed op te lossen.

Door de lichamelijke balans die ontstaat door het lichaam uit te lijnen ontstaat ook een mentale balans. Zo kunnen ook eenvoudig slaapproblemen worden opgelost. Bovendien is deze behandelwijze de meest subtiele werkwijze om trauma’s, nare ervaringen, burn-out en stress los te laten, omdat diepgravende gesprekken en herbeleving van de situatie niet nodig is. Als het leven even te zwaar wordt helpen wij je weer om het leven dragelijk te maken.

De werkwijze van Pranamarina werkt met name ook omdat je daarna in staat bent om patronen te doorbreken én anders leert omgaan met mensen en situaties. Het zorgt er ook voor dat je dichterbij jezelf komt waardoor relaties meer in evenwicht zullen zijn. Deze behandelwijze draagt dan ook bij aan een goede weerbaarheid en is daarom zeer geschikt voor kinderen die moeite hebben om zich staande te houden in groepen of op school.

Ook veel mensen die vage klachten hebben of uitbehandeld zijn vinden hier een oplossing voor hun klachten. En zij zijn al vrij snel in staat om de dingen te doen die ze zo ontzettend graag doen. En dat gun ik iedereen. Mijn behandelwijze is flexibele en geheel vrijblijvend. Wil je weten waar de scheefstand in jouw lichaamshouding zit en wat het oplossen daarvan voor jou kan betekenen? Maak dan gerust een afspraak. Je bent van harte welkom!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul a.u.b. uw commentaar in!
Vul a.u.b. uw naam in