Regenesis behandeling & workshops

0
2105

Op basis van ervaring is Marina Aalbers van Pranamarina er inmiddels van overtuigd dat veel van onze klachten samenhangen met scheefstand in het lichaam. “Wanneer onze lichaamshouding optimaal is, heeft dit een enorm positief effect op onze doorbloeding en de werking van ons zenuwstelsel. Zodoende is het lichaam in staat om ontzettend veel klachten zelf op te lossen. Bovendien is de ervaring dat naarmate jouw lichaamshouding verandert ook de manier verandert waarop je omgaat met mensen en situaties.”

CORRECTIE NEKWERVELS

Een blijvend goede lichaamshouding begint volgens Marina bij een Regenesis behandeling altijd met een subtiele correctie van de eerste nekwervel, de atlas en de tweede nekwervel de draaier. “Vervolgens wordt de rest van het lichaam uitgelijnd. Hierdoor worden de doorbloeding en communicatie van het zenuwstelsel geoptimaliseerd. Vaak worden hierdoor al veel klachten als migraine, hoofdpijn, nekklachten, maar ook klachten elders in het lichaam opgelost, doordat bloedvaten en zenuwen niet meer worden afgekneld of beperkt.”

SCHEEFSTAND RUGWERVELS

Het is eveneens mogelijk om met behulp van Regenesis scheefstand in de rugwervels te herstellen, zoals bij een hernia, scoliose (kromming rug), kyfose (gebogen rug) of lordose (holle rug). Ook de heupen waarbij de scheefstand gemiddeld vaak wel vier cm is, kunnen ook weer volledig in evenwicht worden gebracht. “Klachten als spit, ischias, pijn in de onderrug en klachten in het bekken, zoals bekkeninstabiliteit en andere heupklachten kunnen zo worden opgelost”, aldus Marina. Daarbij zorgt een goede lichaamshouding en het beter functioneren van het lichaam en zelfherstellend vermogen van het lichaam ook voor een betere opname en transport van zuurstof, vitaminen en mineralen. Ook dit draagt bij aan een betere gezondheid.

REGENESIS

Regenesis werkt mentaal op basis van celgeheugen en het doorbreken van patronen met behulp van (zelf)inzicht. “Onze lichaamshouding vertelt ons levensverhaal. De ervaringen in ons leven bepalen namelijk ons zelfverdedigingsmechanisme en daarmee onze houding ten opzichte van mensen en situaties. Wat vaak wordt vergeten is dat ons zelfverdedigingsmechanisme vaak onbewust door een kleur, geur, persoon of situatie wordt geactiveerd”, vertelt Marina. “Zolang stopt het lichaam met onderhoud en herstel, omdat het overleven van de potentieel bedreigende situatie voorrang krijgt. Regenesis zorgt voor herprogrammering van dit systeem op celniveau, zodat je lichaam niet onnodig in de stress schiet.” Zodoende helpt Regenesis ook bij stress, burn-out klachten, onbalans in hormonen, gedragsproblemen, traumaverwerking en slaapproblemen. “Mede door zelf ook de relatie te leggen tussen ervaring en je eigen gedrag ben je in staat om gedragspatronen te doorbreken en je eigen gezondheid te bevorderen. Zware gesprekken zijn niet nodig. Bij een Regenesis-behandeling wordt dat wat nodig is vaak automatisch laag voor laag losgelaten.”

WORKSHOPS

Je kunt bij Pranamarina terecht voor een Regenesis-behandeling. Daarnaast geeft Marina een aantal keer per jaar op een prachtige locatie in Amersfoort Regenesis Touch workshops waarin je zelf de basisprincipes van Regenesis kunt leren. Je leert dan zelf scheefstand zien bij iemand en deze op zeer eenvoudige wijze oplossen. In één weekend leer je hoe je jezelf, anderen, kinderen en dieren van klachten kunt afhelpen. Het is eenvoudig en door iedereen te leren. “Je bent van harte welkom om een Regenesis-behandeling te komen ervaren. Of deze leuke workshop te volgen.

Pranamarina
Reijmerinkstraat 38, Amersfoort
T. 06-23549181
www.pranamarina.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul a.u.b. uw commentaar in!
Vul a.u.b. uw naam in