RoomRevolution & Lichtadvies010 voor een compleet interieuradvies

0
2748

U bent uniek en wilt dit ook in uw interieur tot uiting brengen. U heeft bepaalde ideeën over uw interieur maar wegens gebrek aan tijd en deskundigheid komt u er niet aan toe om deze zelfstandig uit te werken. Daarom zoekt u een betrouwbare partner. Iemand die uw wensen op een creatieve wijze kan vertalen naar een interieur dat uw eigen stijl weerspiegelt en waarin u zich thuis voelt. Of iemand die een doordacht verlichtingsplan voor u kan ontwerpen. Dan bent u bij RoomRevolution en Lichtadvies010 in Rotterdam aan het juiste adres.

Als u populaire televisieprogramma’s moet geloven dan kan bijna iedereen zichzelf tegenwoordig stylist noemen. Echter om uw huis of kantoor opnieuw in te richten, is er volgens Emilie Verbeek van RoomRevolution veel meer nodig dan een grote tas met kaarsen, kandelaars en kussens. Uw interieur vraagt om meer dan een bosje bloemen. “Bij RoomRevolution ga ik verder. Ik ondersteun u bij het ontwerpen van een realistisch interieurplan en ga samen met u het plan ook realiseren. Hierbij kijken we niet alleen naar de kussens op de bank maar beginnen we bij de basis. Gordijnen, bekleding, nieuwe meubelen of het herstofferen hiervan, behang & wandbekleding, vloerkleden, alles is mogelijk. Zo komen we tot een stijl, kleurgebruik en indeling van het interieur die helemaal bij u passen.”

EIGEN STIJL

Met RoomRevolution combineert Emilie haar creativiteit en passie voor interieurs met haar organisatietalent om interieurs te creëren. Haar verfijnde maar gedurfde stijl verrast haar klanten op een aangename manier. Haar brutale kleurencombinaties geven haar werk een eigen stijl. Daarbij werkt Emilie samen met de beste vakmensen in de regio, zoals bijvoorbeeld lichtadviseur Noortje Lugthart met wie zij de ontwerpstudio op het Noordereiland in Rotterdam deelt.

MEERWAARDE LICHTPLAN

Iets waar veel mensen pas in een later stadium bij stilstaan, is volgens Noortje de verlichting in huis. “Vaak wordt de toegevoegde waarde van verlichting over het hoofd gezien en dat is jammer! Verlichting bepaalt namelijk de functionaliteit, sfeer en uitstraling van een interieur en het is dan ook belangrijk om er vroegtijdig goed over na te denken. Als er in het ontwerpstadium al rekening wordt gehouden met verlichting is er veel meer mogelijk. Een goed lichtplan is meer dan een hanglamp boven een eettafel. Het is belangrijk om basisverlichting te onderscheiden van sfeer- en accentverlichting. Verlichting kan uw interieur maken of breken. Het spelen met schaduw en het combineren van verschillende typen verlichting maakt een ruimte dynamischer en brengt het beste in uw interieur naar boven.”

ONZE WERKWIJZE

Een kennismaking met RoomRevolution en Lichtadvies 010 begint met een bezoek aan de ontwerpstudio aan de Maaskade in Rotterdam, die door de dames zelf ook wel gekscherend hun ‘candystore’ wordt genoemd. Eenmaal binnen krijgt u een goede indruk wie RoomRevolution en Lichtadvies010 zijn en wat zij voor u kunnen betekenen. U kunt hier op afspraak of tijdens openingstijden terecht. “Na deze eerste kennismaking waarin u uw wensen neerlegt, maken we desgewenst een afspraak bij u thuis of op uw kantoor. Wij vertalen uw wensen en zullen deze aanvullen met onze creativiteit. Want waar nodig danwel mogelijk verrassen wij u graag met alternatieven en mogelijkheden waar u wellicht nog niet aan had gedacht. Naast de vele producten van gerenommeerde merken bieden wij ook maatwerkoplossingen.”

Een interieur- danwel lichtontwerp mag volgens de dames best iets buiten de eigen comfortzone liggen, maar moet wel de persoonlijkheid van de bewoner(s) weergeven. “Hierdoor ontstaat een interieur dat niet verveelt, zowel thuis als op kantoor. Voor ons is iedere klant en elke opdracht uniek. Elk interieur is een gewilde uitdaging die wij graag met enthousiasme aangaan. Stap dus gerust eens binnen in de ontwerpstudio voor informatie of een vrijblijvend advies.”

RoomRevolution & Lichtadvies010
Maaskade 148 A, Rotterdam
06-50862467 (Emilie) / 06-51849700 (Noortje)
www.roomrevolution.nl
www.lichtadvies010.nl

Fotografie: Joke Schut

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul a.u.b. uw commentaar in!
Vul a.u.b. uw naam in